No data received after new update windows 7

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
I recently updated Covenant Eyes on my windows 7 laptop (November 20 and 25 versions). After doing so, the internet works upon startup, but after just a couple minutes (1-2), every webpage says "data not received" and I cannot get to any page, even though my internet connection is strong.
Photo of Michael

Michael

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Keith

Keith, Employee

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Michael! I'm sorry for the problems.  We're going to need a little more information to troubleshoot these issues.  Please email us at support@covenanteyes.com with your Covenant Eyes username.  We'll need to know what browser you're using (including the version number), and what firewall and anti-virus software you have. You can also give us a call at 877-479-1119 and speak with one of our customer service representatives.
Photo of James Camomile

James Camomile

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I am having the same problem. Last week I put the latest CE on a dell notebook with Windows 7 pro.

First Test:

-- connects fine for about 2 minutes of internet browsing. After the 2nd or 3rd page load, it quits with connection reset message.
-- Windows log says something about CE crashed.
-- CE icon is still in the tray.
-- Logging out and logging in fixes the issue

Second Test:

-- turned off Trend Micro and Windows defender
-- Did a few more page views
-- same results as above
Photo of MrPickycat .

MrPickycat .

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
+1 same problem 
happened after new update